Bouwbedrijf Eekma de Jong | Koudum Hindeloopen Zuidwest Friesland

Sako Eekma +- 1935 opgericht en is inmiddels de 3e generatie aan het roer. Samen met Jan de Jong is het bouwbedrijf versterkt en kunt u vertrouwen op ruim 50 jaar ervaring. De grootvader van Jan de Jong is vanaf 1920 werkzaam geweest als timmerman en meubelmaker. Tegenwoordig is bouwbedrijf Eekma de Jong gevestigd in Koudum en werkzaam met een vast team van enthousiaste medewerkers. 

Over ons

Bouwbedrijf Eekma is in 1935 opgericht door Sako Eekma en is inmiddels al de 3e generatie aan het roer. Samen met Jan de Jong is het bouwbedrijf versterkt en kunt u vertrouwen op ruim 50 jaar ervaring. De grootvader van Jan de Jong is vanaf 1920 werkzaam geweest als timmerman en meubelmaker. Tegenwoordig is bouwbedrijf Eekma-de Jong gevestigd in Koudum en werkzaam met een vast team van enthousiaste medewerkers. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0514 – 681 504 of via e-mail info@eekmadejong.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.