Bouwbedrijf Eekma de Jong | Koudum Hindeloopen Zuidwest Friesland

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met jarenlange ervaringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bouwen wij uw droomhuis en u wordt voor, tijdens en na de bouwfase begeleid door onze zeer ervaren medewerkers. Ook bouwen wij bedrijfspanden en diverse nieuwbouw naar wens.

Verbouw

Voldoet uw huidige woon- of werksituatie niet meer aan uw wensen en heeft u meer ruimte nodig of wilt u moderniseren? Dan is Bouwbedrijf Eekma-de Jong uw juiste partner. Wij geven het juiste advies en realiseren uw gewenste uitbouw of verbouw van uw woning. Of het nu gaat om een dakkapel of aanbouw van een garage of erker, Bouwbedrijf Eekma-de Jong zorgt altijd voor een oplossing op maat, zowel qua uitvoering als budget.

Renovatie

Is uw woning toe aan modernisering en zijn er zaken die verbeterd moeten worden? Wij maken graag met u een plan de campagne waarbij de meest effectieve oplossing met gebruik van de juiste materialen voor u vinden. Wilt u kunststof kozijnen of nieuw EPDM dak? Bouwbedrijf Eekma-de Jong voert al uw renovatiewerkzaamheden op deskundige wijze uit.

Restauratie

Bouwbedrijf Eekma-de Jong specialiseert zich tevens in het onderhoud en de restauratie van monumentale panden en objecten. We werken voor particulieren, bedrijven en overheden met name in de Zuidwest hoek van Friesland. Door onze flexibele bedrijfsvoering zijn we in staat alle voorkomende projecten uit te voeren, van klein onderhoud tot grote restauraties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0514 – 681 504 of via e-mail info@eekmadejong.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.